.post img:hover { -o-transition: all 0.3s; -moz-transition: all 0.3s; -webkit-transition: all 0.3s; -moz-transform: scale(1.3); -o-transform: scale(1.3); -webkit-transform: scale(1.3); }

Sunday, 5 February 2012

PETUA DAN TIPS UNTUK HILANGKAN STRESS DAN KECEWA..

  1. Terjun Bangunan
Carilah reban ayam kat belakang rumah
tu dan terjunlah daripada bumbungnya.
Untuk keselamatan, letakkan tilam pada
tempat yang anda hendak terjun.

2. Gantung diri
Gunalah benang atau tali atau pun
getah yang mudah putus untuk
menggantung kan diri anda. Untuk
keselamatan , jangan gantung leher anda
tapi kalau boleh ikat dekat tangan
atau pun pinggang yang mana selesa dan
terjun.

3. Hiris tangan dengan pisau
Ambil pisau plastic yang diberi
percuma masa anda membeli ‘birthday
cake’. Untuk keselamatan supaya tidak
luka pakailah sarung tangan.

4. Berdiri di tengah-tengah jalan raya
Lakukan hanya apabila jalan itu betul-
betul lengang. Lebh baik kalau
berdiri di tengah-tengah jalan mati
atau jalan untuk pejalan kaki. Sebagai
keselamat an tentukan tiada orang di
situ.Anda boleh juga melanggar
kendera an yang sedang parking

5. Tembak diri
Tak payah susah-susah cari pistol
betul sebab nanti anda kena tangkap
Polis. Beli aje pistol mainan yang
banyak di jual kat pasar malam.
Carilah yang ada bunyi supaya
Nampak ‘real’ sikit! Untuk keselamatan
cari baju kalis peluru!

6. Telan Pil tidur
Boleh saja, tapi pastikan anda telan
dua biji saja.Untuk keselamatan makan
mengikut syor yang di bagi Doktor, 2
biji sebelum anda masuk tidur. Gerenti
anda akan lena dan bangun pagi ‘fresh’.


1 comment:

  1. bagus tips2 nih
    sebab dia tak membunuh cuma maybe cam lagi stress je rasanya
    hahaha

    ReplyDelete